Rabu, 2 Januari 2019

Lirik Lagu Sumpah Semat - Sisson

"Sumpah Semat" ialah lagu baharu yang dinyanyikan oleh penyanyi Sisson. Lagu yang hadir dengan muzik hiphop dan dilancarkan oleh label Mixology Music Malaysia ini sudah boleh didapati di pelbagai perkhidmatan dan kedai muzik online, macam KKBOX, JOOX, Deezer, Spotify dan iTunes.

Berikut sila lihat lirik lagu Sumpah Semat yang dinyanyi penyanyi bernama Sisson.

Lirik Lagu Sumpah Semat - Sisson

- Tajuk Lagu : Sumpah Semat
- Artist / Penyanyi : Sisson
- Album : Single Baharu 2019

Lirik Lagu Sumpah Semat
Sumpah semat dowh lu sumpah semat !
Jarang dowh nak jumpa sumpah semat !
Sumpah semat dowh lu sumpah semat ,
Engkau punya cara sumpah semat !

[Verse 1] :
Sumpah semat do , itu yang korang takleh nafikan ,
Aku dinantikan dari hari aku dijadikan .
Perhatian ,
Buat mereka yang tak kenal siapa ,
Aku lah pemilik suara yang digeram anak dara

Tak apa ,

Ku berpegang dengan kata pujangga ,
Mungkin tak kenal lagi itu pasal tak cinta ,
Bila dah kenal nanti takyah nak malu bergambar ,
Ku hamba yang rendah diri jalan tak dabik dada .

Thats why ,
Mereka enjoy , semua lambai ,
Kerna aku sempoi , aku santai .
Muzik yang kusaji ini lain dalam industri ,
Kalini kami kasi serupa kamikaze .

Dan berapa banyak kali nak bicara ?
Apa yang aku buat semua pastinya berjaya .
Inilah hasilku dari hustle seribu daya
So my homie apa macam ini sisson punya cara?

[Hook] :
Sumpah semat dowh lu sumpah semat !
Jarang dowh nak jumpa sumpah semat !
Sumpah semat dowh lu sumpah semat ,
Engkau punya cara sumpah semat !

[Verse 2] :
Aci aci buka pintu sekarang lihat sisson naik ,
Hati hati memicu jangan sampai nikmat ditarik .
Sasarkan pada pasaran ,
Paparkan peti pesanan ,
Pampasan jadi paksaan ,
Rampasan baki bekalan !

Dah lumrah !
Semua karya tak berjaya .
Kau murah !
Macam kaya pasaraya .
Tak berubah !
Dan tak mungkin jadi aku ,
aku merah darah engkau cuma merah jambu .

Kau tak mampu ,
Kerna aku lain darjat .
Kapten luar bumi pangkat aku Dotar Sojat .
Eligator aku elevate dari gangsa pergi Emas ,
Sorry masa saya ringgit
Arigato Gozaimas !